Ihan aluksi…

Ajatus sivuston uudelleenkokoamisesta tuntui hieman ylipääsemättömältä mutta niinhän se aina tahtoo olla kun aloittaa uutta juttua. Pariin kertaan asensin Joomlan mutta sen toimivuus oli hieman niin ja näin. Varmasti toimii mutta ei ollut kuitenkaan minua varten.

WordPressin asennus sujui ihan kuin ennenkin ilman mitään ongelmia. Ei erillisiä asennuspaketteja Suomen kielelle tai editoreille. WP voi olla vaatimattomampi mutta se kelpaa kyllä minulle.

Alkuun en ala muuttamaan tämän sivuston oletustyyliä mihinkään ja muutenkin ulkonäköön liittyvät seikat ratkaisen ajan kanssa. Niillä ei ole kiire. Mielelläni kiirehdin näiden kertomusteni kanssa ensiksi. Tosin kiirehdin on ehkä väärä ilmaus kun hätäilemällä ei tule hyvää ja ajankäytöllisesti on järkevämpi käyttää suunnitteluun ja testaamiseen hieman enemmän aikaa, niin ei tarvitse monesti uusia. Myöhemmin myös kuvien ja tekstien lisääminen on helpompaa.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.