Kirjoitusurakasta ja tekijänoikeuksista

Tavoitteenani on kirjoittaa ”puhtaaksi”, muistista ja muistikirjasta , vaellukset tai sen kaltaiset luonnossa liikkumiset. Montaa vaellusta ei vielä ole muistettavana mutta jos nyt en näitä kirjoita niin tulen kuitenkin unohtamaan paljon asioita. Ja varmasti olen nytkin jo unohtanut monia yksityiskohtia. Pyrin saamaan tekstit mahdollisimman nopeasti kirjoitettua jotta niistä olisi iloa sekä minulle että muillekin lukijoille.
Kirjotusvirheitä teksteissäni on aina enkä varmaankaan jaksa siirtää tekstejä Wordin puolelle pelkästään tarkastusta varten. Eli lukija koittakoon ymmärtää mitä olen kirjoittanut.

Lukuunottamatta kuvia vuoden 2008 Karhunkierroksesta, kaikki kuvat ovat minun ja tekijänoikeus näin ollen on minulla. Vuoden 2008 kuvista osa on minun ottamiani ja osa ystäväni. Näiden kuvien tekijänoikeus on siis minulla ja ystävälläni. Kuvien käyttö ilman lupaa mihinkään tarkoitukseen on ehdottomasti kielletty.

11.2.2011 Kaj Kuosmanen, tavallinen tallaaja

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.