Kesä 2011

Vaellusalue on kutakuinkin selvillä. Ainakin lähtöpiste. Tosin olen sitä mieltä, että suunnitelmien tulee aina olla joustavia. Ei voi lähteä sellaisesta ajattelutavasta missä etukäteen tehtyjä päätöksiä ei voisi muuttaa koska sellainen on tietenkin typerää mutta tietyissä tilanteissa myös vaarallista.

Kuten todettua, aloituspaikka on valmiina ja suuntakin mutta tarvittaessa ne vaihtuvat.

Kunnonkohotus kesää varten on alkanut. 15.2.2011 hankin kuntosalin jäsenyyden ja aloin jälleen liikkumaan. Toistaiseksi motivaatio on kohdallaan ja uskon, että se tulee säilymäänkin. Kevättä kohti mennään.

Kesän 2010 jutun kirjoittamisen olen aloittanut ja se on vielä kesken. Samaan aikaan kerään vanhoihin juttuihin täydentäviä kuvia kuten reittipiirrustukset ja korkeuskäyrät. Lisäksi pitää koota kuva-albumi ja miettiä mitkä kuvat julkaisen siinä. Kuvia on melkein sata joten hieman pitänee karsia.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.